كيك الايس كريم والشيكولاتة ..
تابعوني ...
المقادير ...
الطبقة الاولى والثانية ...
كيك جاهز او بيتي براحتك
200 جم حليب + 2 م ص كاكاو بودرة
ايس كريم فانيليا وشيكولاتة برده جاهز او بيتي زي ماتحبي
الطريقة ..
نقطع الكيك شرائح ونفردها في الصينية ونذوب الكاكاو في الحليب ونسقي بيه الكيك
بعدين نفرد عليه طبقة الايس كريم وتكون كتير شوية ( لزوم الحر هههه)
وندخلها الفريزر تتجمد ونحضر الطبقة الثالثة ..
مقاديرها ..
400 جم حليب (2 كوب )
حبة جالاكسي كبيرة
2 م ك قشطة
ظرف كريم كراميل
2 م ك كاكاو بودرة ( يفضل نسكويك او الكاكاو التركي ثقيل )
تخلطيهم ع النار ..
لحد مايكون شكلهم زي الصورة ..
تغطيه وتسيبيه يبرد ( الغطاء عشان مايكونش قشرة ) .. وبعدين تصبيه على الصينية ..
تدخليها الفريزر تاني لمدة مش اقل من 4 ساعات او لتاني يوم افضل ..
هنا لما طلعتها من الفريزر .. شايفين الطبقات ؟
ودي اول قطعة
وبالهنا والشفا
تابعوني ...
المقادير ...
الطبقة الاولى والثانية ...
كيك جاهز او بيتي براحتك
200 جم حليب + 2 م ص كاكاو بودرة
ايس كريم فانيليا وشيكولاتة برده جاهز او بيتي زي ماتحبي
الطريقة ..
نقطع الكيك شرائح ونفردها في الصينية ونذوب الكاكاو في الحليب ونسقي بيه الكيك
بعدين نفرد عليه طبقة الايس كريم وتكون كتير شوية ( لزوم الحر هههه)
وندخلها الفريزر تتجمد ونحضر الطبقة الثالثة ..
مقاديرها ..
400 جم حليب (2 كوب )
حبة جالاكسي كبيرة
2 م ك قشطة
ظرف كريم كراميل
2 م ك كاكاو بودرة ( يفضل نسكويك او الكاكاو التركي ثقيل )
تخلطيهم ع النار ..
لحد مايكون شكلهم زي الصورة ..
تغطيه وتسيبيه يبرد ( الغطاء عشان مايكونش قشرة ) .. وبعدين تصبيه على الصينية ..
تدخليها الفريزر تاني لمدة مش اقل من 4 ساعات او لتاني يوم افضل ..
هنا لما طلعتها من الفريزر .. شايفين الطبقات ؟
ودي اول قطعة
وبالهنا والشفا